Over toezichtloket

Dé specialist om digitaal toezicht te houden en te monitoren.

Digitaal toezicht op gebied van alle kleursporen:

  • Grijs (milieuhygiëne)
  • Groen (gebieds- en soortenbescherming (Natura 2000)),
  • Blauw (water),
  • Rood (ruimtelijke ordening)
  • Oranje (gevaarlijke stoffen)

Of u kunt het toezichtloket inzetten om ISO-normen te toetsen zoals de ISO14001, OHSAS 18001 en ISO19600. Toezichtloket onderscheidt zich door unieke maatwerkmogelijkheden voor uw organisatie en samenwerkende organisaties.

Gebruikers Toezichtloket

Gebruikers van het toezichtloket kunnen variëren zowel een overheidsinstantie als een bedrijf kan gebruiken van het toezichtloket in zijn/haar gewenste vorm. Momenteel word het toezichtloket actief gebruikt in het kader van N2000.

Samenwerking

Samenwerken met meerdere organisaties? Dat kan! Zoals gezamenlijk of systeemgericht toezicht. Toezichtloket verzamelt en beheert de ingevoerde gegevens. Middels het dashboard kunt u als beheerder de gegevens monitoren. Het voordeel hiervan is dat u direct inzichtelijk hebt wat prioriteit heeft en wat niet.

Dienstverlening

Onze dienstverlening stopt niet bij het aanbieden van het product Toezichtloket.nl

We bieden diverse mogelijkheden om de informatie specifiek te maken voor uw organisatie in de vorm van een op maat gemaakt dashboard om de ingevoerde gegevens te monitoren. Daarnaast bieden wij support voor gebruikers en kwalitatief goede veilige hosting.

Ontwikkelaars

Het toezichtloket is ontwikkeld en bedacht door Michiel Lublink, Kees Lina, HMA-advies (contactpersoon Erik Mossel) in samenwerking met de provincies Groningen en Drenthe.

Uw contactpersonen

Michiel Lublink
Linkedin
info@toezichtloket.nl
0629111596

Over Michiel
Michiel is in het verleden werkzaam geweest als toezichthouder, milieuadviseur en omgevingsmanager. “Ik heb ruime ervaring met het werken voor een non-profit organisatie, op gebied van milieu en ruimtelijke ordening. Ik denk veelal buiten de kaders, waardoor ik vraagstukken slimmer en effectiever aanpak. Bij drinkwaterleidingmaatschappij Vitens had ik te maken met vele bevoegde gezagen met ieder een eigen interpretatie van wet- en regelgeving. Om hierin een uniforme gezamenlijk werkwijze te krijgen heb ik concern- en systeemtoezicht succesvol geïmplementeerd.”

Met zijn achtergrond kan Michiel snel schakelen en uw vraagstuk snel vertalen naar de oplossing die u zoekt.

 

Kees Lina
Linkedin
info@toezichtloket.nl
0641796456

Over Kees
Kees heeft ruimte ervaring op gebied van slimme ICT-oplossingen. “Doordat ik voor diverse vakgebieden gewerkt heb kan ik onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken goed interpreteren, om vervolgens een goed onderbouwd advies te kunnen geven”. Kees denkt vakkundig met u mee in maatwerkoplossingen en ziet kansen om toezichtloket voor uw organisatie optimaal in te zetten.